Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2010 11:50 - Комисия Ендуро обяви конкурс за снимка и видеоклип
Автор: almapr Категория: Бизнес   
Прочетен: 1395 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 09.08.2010 11:53


Участвайте в конкурса на "Комисия Ендуро". Снимките и видеоклиповете на победителите ще бъдат публикувани тук, както и ще бъдат използвани за направата на плакати, флаери и рекламни материали за Ендуро шампионата 2011 г.  

 

Тема:
ЕНДУРО ПАПАРАЦИ

 

Условия на конкурса:

Разкажете ни в снимки и видеоклипове как видяхте Ендуро шампионата 2010 през вашите очи. Публиката е неотделима част от шампионата! Без нея шоуто няма да е същото! Искаме да ви върнем жеста за това, че преживявате заедно със състезателите всеки миг на трудност, радост и адреналин. Сега е ваш ред да ни разкажете какви емоции ви носи Ендуро шоуто, какво радва очите ви, какво ви забавлява, какво грабва цялото ви внимание, какво ви вълнува!

 

СНИМКИТЕ И ВИДЕОКЛИПОВЕТЕ…

Търсим интересните моменти от Ендуро шампионата 2010, запечатани от вас в снимки и видеоклипове!

Приемаме снимки и видеоклипове, направени от вас по време на шестте кръга от шампионата в периода 30 април – 24 октомври тази година. Важно е материалите да имат кратко описание - историята зад снимката/видеото. Всеки участник в конкурса има право да публикува до 3 снимки и до 3 видеоклипа за всеки един кръг от шампионата (или това прави 18 снимки и 18 видеоклипа за целия шампионат, ако сте присъствали и на шестте кръга).
 

КАТЕГОРИИ ЗА СНИМКИТЕ

И защото всяко Ендуро състезание предлага невероятна смесица от адреналин, забавни моменти, напрежение, спортна злоба, предизвикателства и изобилие от кал, ето ги категориите, в които ще се състезавате със своите фотографии:

  1. Най-зрелищно падане (всеки състезател пада, някои го правят по-добре J, а вие със сигурност сте запечатали такива моменти)
  2. Най-кален състезател (кален, кален, колко да е кален… - покажете ни какво уловиха вашите камери)
  3. Най-живописна гледка (Ендуро състезанията винаги изобилстват от спиращи дъха природни гледки)
  4. Ендуро портрети (уловени мимики, жестове, характерни за Ендурото типажи…)
  5. Сериозно закъсал (калта, камъните, вирчетата, тесните и стръмни пътечки не прощават и на най-добрите)
  6. Куриозно за Ендурото (винаги се случва нещо адски забавно по състезанията и вие със сигурност сте го заснели)

 

 ЗА ВИДЕОКЛИПОВЕТЕ НЯМА РАЗДЕЛЕНИЕ ПО КАТЕГОРИИ

 

УЧАСТВАЙТЕ ето така:

Ако сте фен на страницата на Комисия Ендуро във Фейсбук:

-          На стената на Комисия Ендуро ще събираме снимките в отделни фотогалерии според категорията.

Ако сте член на форума Offroad-bulgaria.com:

-          Във форума е отворена отделна тема, в която също ще публикуваме изпратените ни снимки и видеоклипове по категории, а членовете на форума ще могат и сами да качват своите снимки.

-          Видеоклиповете ще събираме в Youtube канала на Комисия Ендуро и ще пускаме линкове към тях на стената на Комисия Ендуро във Фейсбук. Вие ни ги изпращайте по мейл на адрес konkurs@enduro.bg Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

-           Може да изпращате снимките / видеоклиповете си и по мейл на адрес konkurs@enduro.bg Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. . Ние ще ги публикуваме вместо вас на стената на Комисия Ендуро.

 

Предвид това, че всички снимки и видеоклипове, ще бъдат качени в страницата Комисия Ендуро във Facebook, е необходимо да са спазени следните правила:

1. Снимките и видеоклиповете трябва да са подходящи за темата на конкурса

2. Да са придружени от име на автора, заглавие на снимката/видеото и кратък обяснителен текст

3. Снимката/видеото трябва да е направена/о от вас и вие да притежавате всички авторски права. Снимките/видеоклиповете не трябва да бъдат блокирани от издателства, агенции, други лица и организации

 

ОЦЕНКИ И НАГРАДИ

Разбира се, вие ще сте журито, което ще оценява снимките и видеоклиповете. За да гласувате, трябва да сте фен на страницата на Комисия Ендуро във Фейсбук. Ако харесвате някоя снимка трябва само да натиснете бутона "Харесва ми" под нея. Авторите на най-харесаните снимки, ще бъдат обявени около седмица след приключването на съответния кръг от Ендуро шампионата.

Ще има междинно преброяване на гласовете за всеки отделен кръг от Ендуро шампионата и нашият екип си запазва правото да публикува тук по всяко време снимки / клипове от изпратените, които са размазващо добри!

Вие сте на ход! (www.enduro.bg)



Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: almapr
Категория: Бизнес
Прочетен: 69820
Постинги: 34
Коментари: 18
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930